Monday, August 17, 2009

Pärast vaikust

Pole ammu viitsinud blogisse kirjutada, aga see ei tähenda, et remonti pole edenenud. Vaikselt küll edeneb, aga eks kunagi saab valmis ka:D
Nende kuude jooksul olen lõpetanud suurema lammutamise ja jõudnud juba ehitamiseni ka. Eelmise nädala keskel sai seinale esimene kiht savikrohvi kantud ja nüüd on savi enamvähem ka kuivanud - paar kohta tahavad veel kuivamist, aga üldiselt võib juba järgmisel nädalal teise kihi savikrovhi seina ajada.
Vahepeal sai lammutatud pliit koos soojamüüriga ning nüüd ilutseb selles tühimikus vanadest tellistest sein.

Alguses mõtlesin, et ostan uued tellised. Ühel õhtul turgatas pähe mõte, kasutada vanu telliseid, kuid õigel hetkel turgatas pähe mõte, kasutada vanu telliseid. Maal seisab üks vana maja looduse meelevallas, siis tekkis mõte, et võiks kasutada selle vana maja kortna telliseid. Ühel nädalavahetusel saigi maale sõidetud ja korsten ära lammutatud. Nüüd ilutsevad need erinevas mõõdus ja värvis kivid mu vaheseinas ja eriti ilusaks muutuvad kivid õhtuses valguses:)
Seina ise küll ei ladunud, sest polnud väga kindel, kas suudan piisavalt kena ja sirge vuugiga neid vanu telliseid laduda.

..... savikrohvi pildid tulevad siia....

3 comments:

Liska said...

Tere!Sattusin Su blogisse spiidhiiterit otsides. Lea Täheväljaga just rääkisin, nemad enam ei laenuta, sel põhjusel, mis Sa juba ühes varasemas sissekandes välja tõid. Küsingi, et kust Sina selle aparaadi kasutada said? Meil on maamaja jaoks Võrumaal vaja, Lea soovitas, et just sellega oleks seal mõistlik teha. Vastuse eest ette tänades, L.

kadri said...

väga lahe sein!!

aLo said...

To Liska: Pole ammu blogi külastanud ja ilmselt oled juba Speedheateri leidnud. Kui tegu suurema pinnaga, siis on ilmselt odavam see Speedheater omale osta.